Τηλεφωνικές Παραγγελίες : 2104677061

Παιχνίδια με φουσκωτά στην Παραλία

16/06/2022
Apostolidis Roussetos

Μπορεί να βρισκόμαστε στην αρχή του καλοκαιριού, ωστόσο, οι βουτιές στη θάλασσα είναι κάτι για το οποίο τόσο οι μικροί μας φίλοι, όσο και οι μεγάλοι, ανυπομονούν κάθε χρόνο. Ποιος, άλλωστε, δεν προσμένει τα παιχνίδια στην παραλία, αμέσως μετά τις πρώτες ηλιόλουστες ημέρες του θέρους;

Η θάλασσα από μόνη μπορεί να είναι διασκεδαστική, παρόλο αυτά, είναι σημαντικό να μην αμελήσουμε, όλες αυτές τις ώρες που θα παραμείνουμε στην παραλία, να έχουμε βρει τρόπους για να απασχοληθούν τα παιδιά μας και να ευχαριστηθούν από αυτήν τη θαλασσινή εξόρμηση ακόμα περισσότερο.
Έτσι η λαχτάρα των γονιών για διασκέδαση στην παραλία στις διακοπές, αποτελεί κύριο μέλημα τους που θα πρέπει να σκεφτούν με ποιον τρόπο ευχάριστο, «δροσερό» και ταυτόχρονα ξεκούραστο, θα απασχολήσουν τα μικρά τους!


Τα φουσκωτά παιχνίδια, ήταν ανέκαθεν πολύ δημοφιλή και  πολύ διασκεδαστικά για όλες τις ηλικίες!
Φουσκωτά εντυπωσιακά και πρωτότυπα παιχνίδια για τη θάλασσα και την πισίνα «νόστιμα» και παιχνιδιάρικα για ατελείωτες ώρες παιχνίδι για όλη την οικογένεια.  Τα φουσκωτά παιχνίδια είναι ένας διασκεδαστικός και ασφαλής τρόπος για να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να χτίσουν την αυτοπεποίθησή τους στη θάλασσα ή στην πισίνα.


Από στρώματα, σαμπρέλες, δελφίνια, και καρχαρίες μέχρι φουσκωτά αεροπλάνα!
Παρακάτω ας δούμε μερικές ιδέες:

Βαρκάδα-
Ποιος είπε οι φουσκωτές βάρκες είναι μόνο για ενήλικες; Κι όμως υπάρχουν φουσκωτές βάρκες και για παιδιά, ώστε ο καθένας να μπορεί να απολαύσει μια βόλτα στη θάλασσα όποτε θέλει και με ελάχιστο κόστος.

Στρώματα φουσκωτά-
Δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας η κατηγορία της χαλάρωσης. Οι διακοπές είναι συνώνυμες της ξεκούρασης, οπότε απλώς ξαπλώστε και απόλαυστέ μέσα στη θάλασσα τον ήλιο, και το απέραντο γαλάζιο.

Μπάλα θαλάσσης-
Ένα βασικό καλοκαιρινό παιχνίδι που πρέπει να έχουμε μαζί μας στις διακοπές μας για ώρες διασκέδασης στην παραλία ή στην πισίνα.

Μονόκερος φουσκωτός-
Απολαμβάνουμε τον ήλιο και τη θάλασσα στις διακοπές μας ενώ χαλαρώνουμε και παίζουμε με το παιδί μας με έναν τεράστιο μονόκερο που ταξίδεψε από τις παραμυθένιες θάλασσες, με μια θαλάσσια χαριτωμένη χελώνα, με έναν κροκόδειλο και ένα φλαμίνγκο που θα σας συνοδεύει στις ελληνικές θάλασσες με τα κρυστάλλινα νερά

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική